Covid19

Eftersom vi fått nya råd och rön angående corona så får vi också ställa om lite i tävlingsverksamheten. Tävlingen kommer gå som vanligt. Jag och Leif har gjort en riskbedömning som är utfärdad av folkhälsomyndigheten och vidtagit åtgärder efter denna. 

Som ni ser så har vi satt en del regler och gjort en del förändringar. Nu har jag placerat ut bord så man sitter en bra bit mellan varandra. Det vi gör är att vi sätter oss vid någon som vi normalt träffas. Ni som kommer lite långväga ifrån har jag öppnat upp ett rum till där ni kan sitta också med mellanrum mellan er. Vad gäller toaletter så finns det 5 st, vilket gör att jag delar upp er i toalettlag. Så att ni får gå till samma toalett hela tiden

Självklart har jag köpt in handsprit så att vi kan använda det rikligt.  Vad gäller fredagen så är det max 8 personer i själva bilbanerummet. 4 st som kör 4 som är runt om banan. Vid utgången till mekplats så är ju en smal passage, så visa hänsyn och släpp ut folk från bilbanerummet först. På tävlingsdagen så är det 11 personer som gäller.  4 st som kör, 5 som kurvaktar och jag och Leif som tävlingsledare. I övrigt ingen annan.

När vi bytar av vid full omgång så går kurvakterna ut till sin mekplats och personerna som kört blir kurvakterer, därefter så kallar jag eller Leif in nästa gäng som ska köra. Vad gäller skador på bilen och reperationer så kommer det finnas lödkolv, verktyg, limpistol, snabblim vid ett av borden vid banan. Skulle man vilja använda sig av sina egna verktyg vid sin plats, kommer det bli ett trackcall och personen kan i lugn och ro gå till sin plats, när han är vid platsen startar vi heatet igen, han kan börja laga sin bil.  Denna regel är för att vi ska minska smittrisken med att man rusar som en herrelös hund mot sin plats.   När det blir mat så ser vi till så att det inte blir kö till maten. Maten kommer att plockas i ett annat rum.  Kaffe kommer att finnas i rummet där maten finns, även annan dricka klart.  Självklart är det så att om man mår halvtaskigt så stannar man hemma


Läs igenom vår riskbedömning. Skulle någon vara i riskgruppen så är det ett eget beslut man måste ta

Skulle någon vilja sitta själv i ett rum så är det också möjligt. 


Jag tror ju vi alla är väl medvetna om riskerna vid detta laget och att vi ska klara av att visa hänsyn mot varandra och fixa detta utan att det ska vara någon  större risk.


Tror jag fått med allt där, annars finns kontaktuppgifterna längre ner på sidan

Har ni frågor så kan ni skriva till mig på messenger eller så skicka sms på 0702487704 eller mail på polly@pholm.se