Svenska Ninco Cupen 2022/23

Tre tävlingar med 2 deltävlingar varje gång. Tre olika banor. West Raceway i Eslöv och så har vi Mark Slotracing i Rydal och så Polly Raceway i Asmundtorp.  3 September kör vi på West Raceway med porsche 917/10k

som Mats ordnar. Sen har vi nästa tävling hos Ben och grabbarna i Rydal och Marks Slotracing. Där blir det troligen NSR:s nya Mclaren 720S den 26 november. Sen tar vi sista deltävlingen på Polly Raceway med F1:or från NSR, den 28 Januari.   Det är det totala antalet varv som räknas i sluttabellen.  Vi kör lite träning på förmiddagen och drar sen igång med första omgången som är 4x7minuter. Sen lite käk och sen omgång 2            4x7 minuter.  Max antal startande är 20 st.    Man kan anmäla sig direkt till alla tre deltävlingarna.  Pris för varje deltävling är 200 kr - då ingår käk och dricka. Så anmäler man sig direkt till alla så är det 600 kr.  När vi kört första deltävlingen så får de som varit med där  första chansen till att anmäla sig till nästa deltävling om det finns plats över. Sen släpper vi på anmälningar igen om det finns plats för resterande.  Eftersom det är begränsat med plats och att vi ska hinna med det hyfsat bra så håller vi oss till 20 st per race. Så får vi se om vi kan utöka framöver.   Ska man vara helt säker på plats i alla racen, så bör man anmäla sig till alla 3 direkt. Först till kvarn som gäller. 


Skriv ert namn och klicka i ett av alternativen i formuläret nedanför. Anmälan räknas när formuläret är ifyllt och  summan är swishad till 0702487704 . Längst ner på sidan kan ni si vilka som är anmälda.

Leif på Slotcar4fun är med och sponsrar någon form av pris till våra tävlingar

 

Anmälan räknas när startavgiften är swishad till 0702487704 och formuläret är ifyllt

 
 
Anmälan Deltävling 5 o 6 Polly Raceway 200 kr