Svenska Ninco Cupen 2023

Tre tävlingar med 2 deltävlingar varje gång. Tre olika banor. West Raceway i Eslöv och så har vi Mark Slotracing i Rydal och så Polly Raceway i Asmundtorp.

27 Maj Polly Raceway, 23 September West Raceway och avslutning Rydal 25 November.

Det är det totala antalet varv som räknas i sluttabellen. Vi kör lite träning på förmiddagen och drar sen igång med första omgången som är 4x7minuter. Sen lite käk och sen omgång 2 4x7 minuter. Max antal startande är 20 st. Man kan anmäla sig direkt till alla tre deltävlingarna. Pris för varje deltävling är 200 kr - då ingår käk och dricka. Så anmäler man sig direkt till alla så är det 600 kr. När vi kört första deltävlingen så får de som varit med där första chansen till att anmäla sig till nästa deltävling om det finns plats över. Sen släpper vi på anmälningar igen om det finns plats för resterande. Eftersom det är begränsat med plats och att vi ska hinna med det hyfsat bra så håller vi oss till 20 st per race. Så får vi se om vi kan utöka framöver. Ska man vara helt säker på plats i alla racen, så bör man anmäla sig till alla 3 direkt. Först till kvarn som gäller.


Skriv ert namn och klicka i ett av alternativen i formuläret nedanför. Anmälan räknas när formuläret är ifyllt och summan är swishad till 0702487704 . 


Leif på Slotcar4fun är med och sponsrar någon form av pris till våra tävlingar

Anmälan för alla tre tävlingarna är 600 kr Swish 0702487704 
 
200 kr
 
 
 

Jag kommer beställa från Adapt Media i Klippan


Anmälan räknas när pengarna är swisade till 0702487704

Anmälan är öppen

Anmälan är bindande - ingen återbetalning

Obs Besiktning dagen innan för varje klass

Mosler ska vara färdigbesiktigad på fredagen

Och Classic färdigbesiktigad på lördagen. 28 platser i varje klass, först till kvarn som gäller